Gönül İşleri başlığı altında yazılmış bir metin ve bu metne ilişkin bütün yanıtlar bu sayfada yer almaktadır. Formu kullanarak bu konuya ilişkin yeni bir cevap yazabilirsiniz.
gercekten cok zorluklar cektim.burda kalabilmak icin cok savastim ama sonunda kazanan ben oldum.bundan dolayi cok mutluyum gururluyum.sanada ayrica cok teskkür ederim bana cok yardim ettim
Yorum
rohani
17.11.2010 00:08:40
Önerilen Çeviri
...
Örnek
Ich habe wirklich viele Schwierigkeiten durchgemacht. Um hier bleiben zu können, habe ich sehr gekämpft, aber schlussendlich habe ich den Sieg davongetragen. Deswegen bin ich sehr glücklich und stolz. Übrigens danke ich dir sehr, du hast mir sehr geholfen.
Yorum
Der Text enthält viele Fehler. Korrekt lautet er folgendermaßen: Gerçekten çok zorluklar çektim. Burada kalabilmek için çok savaştım, ama sonunda kazanan ben oldum. Bundan dolayı çok mutluyum, gururluyum. Sana da ayrıca çok teşekkür ederim, bana çok yardım ettin.
Detlef
17.11.2010 16:28:37
Önerilen Çeviri
...Schwierigkeiten...
Örnek
Schwierigkeiten kann man: haben, bekommen, bewältigen, verursachen, in S. geraten/sein/stecken usw. aber NICHT durchmachen