Gönül İşleri başlığı altında yazılmış bir metin ve bu metne ilişkin bütün yanıtlar bu sayfada yer almaktadır. Formu kullanarak bu konuya ilişkin yeni bir cevap yazabilirsiniz.
bugüne kadar escinsel oldugumu syöleyememin nede cok korkuyorum biri duyer diye.suanda ailem ve cevremdeki insanlar hicbiri escinsel oldugumu bilmiyor.ailem bana evlilik konusudunda cok israrci davraniyorlar.ama ben bir kadinla evlenemem.ailem duyarsa benim hastaoldugumu düsünecekler.escinseligi hastalik sapiklik olarak görüyorlar....bundan dolayi lütfen beni koruyun.mecburen artik kendimi size aciklamak zorunda kaldim.biizm müslüman toplum cok feodal bir toplum bir escinsel olarak türkiyede yas
Yorum
senn
03.10.2010 16:29:26
Önerilen Çeviri
Dass ich bis heute niemandem von meiner Homosexualität erzählt habe, ...
Örnek
... liegt daran, dass ich sehr viel Angst davor habe, jemand könnte es erfahren. Im Moment weiss keiner aus meiner Familie oder meinem Umfeld, dass ich homosexuell bin.
Meine Familie bedrängt mich sehr, was das Heiraten betrifft. Ich kann aber keine Frau heiraten.
Yorum
Wenn meine Familie etwas davon mitbekäme, würde sie denken, ich sei krank. Sie betrachten Homosexualität als eine Krankheit, etwas perverses.
Bitte Beschützen Sie mich deswegen. Nun bin ich gezwungen, mich Ihnen zu offenbaren.
Unsere muslimische Gesellschaft ist sehr feudale Gesellschaft, als Homosexueller in der Türkei zu leben ...