Header Close dialog
myDictionary.de No Leader

Türkçe-Almanca  İnternet Sözlüğü

HOŞGELDİNİZ
  ÇORBAYA TUZ
  TÜRKÇE ÇEVİRİ
  ALMANCA ÇEVİRİ
  SÖZLÜĞE GİT
  BİZİ TAVSİYE EDİN
  İLETİŞİM / KÜNYE
  SSS
  YASAL UYARI
  İSTATİSTİK

No Link Block 4

Deutsch DEUTSCH     Türkçe TÜRKÇE   Türkçe-Almanca-Sözlük   Türkçe-İngilizce-Sözlük  
DUYURU +++ Forum Büyüyor: Yakında devreye girecek yeni forum konu başlıklarıyla verdiğimiz hizmeti genişleteceğiz +++ ...Sevgi ve Selamlarımızla... myDictionary.de ekibi...

Gönül İşleri, SMS, Sohbet ...

Gönül İşleri başlığı altında yazılmış bir metin ve bu metne ilişkin bütün yanıtlar bu sayfada yer almaktadır. Formu kullanarak bu konuya ilişkin yeni bir cevap yazabilirsiniz.

Almanca Karşılığı Aranıyor
İçindekiler  |  Forum Girişi  

Tercümesi Aranan Kelime
kira sözlesmesi cok önemli
Örnek
bizim kira sözlesmesini uzatmiyorlar neden bilmiyorum.ama biz bu evde 6 seneden beri oturuyoruz herhangi bir sorun yasamadik.kira parasini her ay düzenli olarak ödedik.biz bu evden cikarsak nerede kalacagiz bize kimse evde vermezilticaci oldugumuz icin.bit bu evden cikmak istemiyoruz.cikmayacagiz.lütfen yardim ediniz
Yorum
benn 25.07.2010 22:20:28

Önerilen Çeviri
Mietvertrag
Örnek
Unser Mietvertrag wird nicht verlängert und ich weiss nicht warum. Wir wohnen seit 6 Jahren in diesem Haus, hatten keinerlei Probleme. Die Miete haben wir jeden Monat regelmäßig bezahlt. Wo sollen wir bleiben, wenn wir aus dieser Wohnung ausziehen. Weil wir Asylanten sind gibt uns niemand eine Wohnung. Wir wollen nicht aus dieser Wohnunh ausziehen, wir werden nicht ausziehen. Bitte helft uns.
Yorum
Linda 26.07.2010 01:37:39

Önerilen Çeviri
....
Örnek
düzenli - pünktlich
...regelmäßig hat den Hauch von ein bisschen ...

lütfen yardım ediniz - Bitte helfen Sie uns.
Yorum
luna 26.07.2010 18:55:56

Önerilen Çeviri:
çğış...
Örnek:
çğış...
Yorum:
çğış...
Rumuz:
çğış...

No Sycscrapper

myDictionary.de'yi ana sayfanız yapın | Favorilerinize ekleyin | Bizi tavsiye edin