Header Close dialog
myDictionary.de No Leader

Türkçe-Almanca  İnternet Sözlüğü

HOŞGELDİNİZ
  ÇORBAYA TUZ
  TÜRKÇE ÇEVİRİ
  ALMANCA ÇEVİRİ
  SÖZLÜĞE GİT
  BİZİ TAVSİYE EDİN
  İLETİŞİM / KÜNYE
  SSS
  YASAL UYARI
  İSTATİSTİK

No Link Block 4

Deutsch DEUTSCH     Türkçe TÜRKÇE   Türkçe-Almanca-Sözlük   Türkçe-İngilizce-Sözlük  
DUYURU +++ Forum Büyüyor: Yakında devreye girecek yeni forum konu başlıklarıyla verdiğimiz hizmeti genişleteceğiz +++ ...Sevgi ve Selamlarımızla... myDictionary.de ekibi...

Gönül İşleri, SMS, Sohbet ...

Gönül İşleri başlığı altında yazılmış bir metin ve bu metne ilişkin bütün yanıtlar bu sayfada yer almaktadır. Formu kullanarak bu konuya ilişkin yeni bir cevap yazabilirsiniz.

Almanca Karşılığı Aranıyor
İçindekiler  |  Forum Girişi  

Tercümesi Aranan Kelime
Gewitterwolken...Hilfe..
Örnek
Nasilsin özür dilerim sama ne diyecegimi bilmiyorum ne kadar kizsan haklisin cok sorunlar yasiyorum ve sana cevap yazmadim hic kredi yoktu kredi olmamasi cok kotü sana hic yalan söylemedim biliyorum inanmayacaksin ama dogru en büyük hayalin sensin seni cok özledim.
Yorum
Leider ein Roman und mal wieder in einem Guss (ohne Zeichen). Vom Grundsatz verstehe ich auch das Meiste. Aber es geht im Augenblick um grundsätzliche Dinge und da würde ich dann schon gern alle "Feinheiten" mitbekommen.
Lieben Dank wieder an alle Übersetzer (besonders Adler) im voraus. :O)))))
Krümel1 23.02.2010 16:27:23

Önerilen Çeviri
...
Örnek
Yorum
Wie geht es dir? Es tut mir leid, ich weiß nicht was ich sagen soll. Du hast recht wenn du wütend bist. Mir geht es gerade nicht sehr gut bzw. ich mache viel durch, daher konnte ich dir nicht antworten. Ich hatte keinen Kredit (Geld) und wenn man das nicht hat ist es sehr schlecht.Ich habe dich nie belogen, ich weiß du wirst es mir nicht glauben, aber du bist mein größter Traum. Ich vermisse dich sehr
.... 23.02.2010 19:19:43

Önerilen Çeviri
Danke ...Wer immer du auch bist...
Örnek
Yorum
Krümel1 24.02.2010 20:16:18

Önerilen Çeviri:
çğış...
Örnek:
çğış...
Yorum:
çğış...
Rumuz:
çğış...

No Sycscrapper

myDictionary.de'yi ana sayfanız yapın | Favorilerinize ekleyin | Bizi tavsiye edin