Header Close dialog
myDictionary.de No Leader

Türkçe-Almanca  İnternet Sözlüğü

HOŞGELDİNİZ
  ÇORBAYA TUZ
  TÜRKÇE ÇEVİRİ
  ALMANCA ÇEVİRİ
  SÖZLÜĞE GİT
  BİZİ TAVSİYE EDİN
  İLETİŞİM / KÜNYE
  SSS
  YASAL UYARI
  İSTATİSTİK

No Link Block 4

Deutsch DEUTSCH     Türkçe TÜRKÇE   Türkçe-Almanca-Sözlük   Türkçe-İngilizce-Sözlük  
DUYURU +++ Forum Büyüyor: Yakında devreye girecek yeni forum konu başlıklarıyla verdiğimiz hizmeti genişleteceğiz +++ ...Sevgi ve Selamlarımızla... myDictionary.de ekibi...

Gönül İşleri, SMS, Sohbet ...

Gönül İşleri başlığı altında yazılmış bir metin ve bu metne ilişkin bütün yanıtlar bu sayfada yer almaktadır. Formu kullanarak bu konuya ilişkin yeni bir cevap yazabilirsiniz.

Almanca Karşılığı Aranıyor
İçindekiler  |  Forum Girişi  

Tercümesi Aranan Kelime
Auweia...verstehe nicht alles..Hilfe bitte
Örnek
Ben seni kirmak istemem kredi yok cevap vermedim is ariyorum cok canim sikiliyor simdi kredi aldim seni seviyorum kusura bakma.
Yorum
Stellenweise bekomme ich die Übersetzung alleine hin, aber dann haperts wieder mal.
Wer ist so lieb und hilft mir auf die Sprünge ??
Leider hat die diese SMS mal wieder keine Punkte und Kommata (gibt es die in der Türkei nicht...???), das macht mir das Lesen immer extrem schwer.Lieben Dank vorab :O))
Krümel1 28.01.2010 21:30:13

Önerilen Çeviri
Hallo will mal probieren. ohne kommas und punkte ist es wirklich schwer
Örnek
Ich wollte dich nicht brechen (verletzten). hatte kein kredit, deswegen habe ich nicht geanwortet. Ich suche arbeit. Mir ist es sehr langweilig. ( damit ist gemeint das es Ihm/Ihr nicht gut geht, weil alls schief laeuft). Jetzt habe ich einen Kredit bekommen. Ich liebe dich. Entschuldige bitte.( Nichts für ungut)
Yorum
Semiha 29.01.2010 13:19:47

Önerilen Çeviri:
çğış...
Örnek:
çğış...
Yorum:
çğış...
Rumuz:
çğış...

No Sycscrapper

myDictionary.de'yi ana sayfanız yapın | Favorilerinize ekleyin | Bizi tavsiye edin