Header Close dialog
myDictionary.de No Leader

Türkçe-Almanca  İnternet Sözlüğü

HOŞGELDİNİZ
  ÇORBAYA TUZ
  TÜRKÇE ÇEVİRİ
  ALMANCA ÇEVİRİ
  SÖZLÜĞE GİT
  BİZİ TAVSİYE EDİN
  İLETİŞİM / KÜNYE
  SSS
  YASAL UYARI
  İSTATİSTİK

No Link Block 4

Deutsch DEUTSCH     Türkçe TÜRKÇE   Türkçe-Almanca-Sözlük   Türkçe-İngilizce-Sözlük  
DUYURU +++ Forum Büyüyor: Yakında devreye girecek yeni forum konu başlıklarıyla verdiğimiz hizmeti genişleteceğiz +++ ...Sevgi ve Selamlarımızla... myDictionary.de ekibi...

Gönül İşleri, SMS, Sohbet ...

Gönül İşleri başlığı altında yazılmış bir metin ve bu metne ilişkin bütün yanıtlar bu sayfada yer almaktadır. Formu kullanarak bu konuya ilişkin yeni bir cevap yazabilirsiniz.

Almanca Karşılığı Aranıyor
İçindekiler  |  Forum Girişi  

Tercümesi Aranan Kelime
Bitte sehr wichtig für mich! Wer ist so lieb?
Örnek
dün aksamdan beri icindeki sikintiyi atamiyorum ne yapacagimi sastim. dünden beri yatmadim! hic birsey yapasim gelmiyor. kafayi yiyecim, bu düsünceyle kendime zarar verecem. ama bilki sana karsi hic bir art niyet düsünmedim. senin hic üzülmeni istemedim, cok üzgün bir haldeyim suan. bilki seni sevdim ve alistim!
Yorum
Angel79 13.01.2010 16:22:33

Önerilen Çeviri
sorry für verspätung
Örnek
seit gestern Abend geht die Quälerei von meinem Innerem. ich weiss nicht was soll ich. seit gestern konnte ich nicht schlafen! ich habe keine lust etwas zu machen. durch diese Gedanke füge ich mir einen Schade zu . ich werde durchdrehen. aber glaub mir ich hatte keine Hintergedanke auf dich.ich wollte nicht dass du traurig wirdst. ich bin jetzt sehr traurig. glaub mir ich ahbe dich geliebt und mich an dich gewohnt.
Yorum
vedat 14.01.2010 12:35:57

Önerilen Çeviri
mit korrektur
Örnek
seit gestern Abend geht die Quälerei nicht von meinem Innerem. ich weiss nicht ,was ich machen soll . seit gestern konnte ich nicht schlafen! ich habe keine lust etwas zu machen. durch diese Gedanke werde ich mir einen Schade zufügen . ich werde durchdrehen. aber glaub mir ich hatte keine Hintergedanke auf dich.ich wollte nicht ,dass du traurig wirdst. ich bin jetzt sehr traurig. glaub mir ich habe dich geliebt und mich an dich gewohnt.
Yorum
vedat 14.01.2010 12:47:31

Önerilen Çeviri
:-)
Örnek
Dachte schon es sieht niemand...
Vielen lieben Dank Vedat!

Yorum
Angel79 14.01.2010 22:11:01

Önerilen Çeviri
bitte schön...
Örnek
Yorum
vedat 15.01.2010 11:51:29

Önerilen Çeviri:
çğış...
Örnek:
çğış...
Yorum:
çğış...
Rumuz:
çğış...

No Sycscrapper

myDictionary.de'yi ana sayfanız yapın | Favorilerinize ekleyin | Bizi tavsiye edin