Gönül İşleri başlığı altında yazılmış bir metin ve bu metne ilişkin bütün yanıtlar bu sayfada yer almaktadır. Formu kullanarak bu konuya ilişkin yeni bir cevap yazabilirsiniz.
Ben seninle tabi ki olmak istiyorum ama esimin ailesi burda degil çok uzakta daha yeni geldi...
Örnek
..tekrar gönderirsem anlar, ama o aksam saat 10 - 11 e kadar kalabilirim havaalanindayım falan derim eve dönmek zorundayım lütfen sende beni anla cok zor durumda kaliyorum.
İstanbula son gelisin degil herhalde yine gelirsin yine gorusuruz.
Seninle maillestigimi kimse bilmiyor dimi duyarlarsa benim icin iyi olmaz lutfen aramizda kalsin tamam mi...
Yorum
EA
19.12.2009 20:21:16
Önerilen Çeviri
Natürlich möchte ich mit dir zusammen sein, aber die Familie meiner Frau ist nicht hier
Örnek
Sie sind sehr weit weg, sie ist gerade gekommen. Wenn ich sie wieder schicke versteht sie, bitte verstehe du mich auch. Ich bin in einer sehr schwierigen Lage.
Es ist nicht dein letzes Kommen nach Istanbul, wahrscheinlich kommst du wieder und wir sehen uns wieder
Yorum
Niemand weiss dass ich mit dir schreibe, nicht wahr? Wenn es jemand hört/erfährt ist es für mich nicht gut. Bitte das soll zwischen uns bleiben. Ok??