Header Close dialog
myDictionary.de No Leader

Türkçe-Almanca  İnternet Sözlüğü

HOŞGELDİNİZ
  ÇORBAYA TUZ
  TÜRKÇE ÇEVİRİ
  ALMANCA ÇEVİRİ
  SÖZLÜĞE GİT
  BİZİ TAVSİYE EDİN
  İLETİŞİM / KÜNYE
  SSS
  YASAL UYARI
  İSTATİSTİK

No Link Block 4

Deutsch DEUTSCH     Türkçe TÜRKÇE   Türkçe-Almanca-Sözlük   Türkçe-İngilizce-Sözlük  
DUYURU +++ Forum Büyüyor: Yakında devreye girecek yeni forum konu başlıklarıyla verdiğimiz hizmeti genişleteceğiz +++ ...Sevgi ve Selamlarımızla... myDictionary.de ekibi...

Gönül İşleri, SMS, Sohbet ...

Gönül İşleri başlığı altında yazılmış bir metin ve bu metne ilişkin bütün yanıtlar bu sayfada yer almaktadır. Formu kullanarak bu konuya ilişkin yeni bir cevap yazabilirsiniz.

Almanca Karşılığı Aranıyor
İçindekiler  |  Forum Girişi  

Tercümesi Aranan Kelime
Bitte ins Deutsche übersetzen...
Örnek
Hallo. Sayin Ikbahar Hanimefendi. Tekrar Kalpten merhaba. Lakin kalbim ve Sizinle ilgili güzel duygu ve düsüncelerim biraz yara aldi, beni hayal kirikligina ugrattiniz. Bu siteden aylar önce cikmistim sizi tesedüfen bu sitede görünce beni etkilediniz güzel hos duygulara dalmistim sizin icin bu siteye tekrar üye oldum bunlari aciklamistim lakin inanmadiniz galiba, yada beni yasli yada itici bir tip buldunuz bilemiyorum cünkü en ufak bir yanit bile vermedinizki Insan iki satir yazar. (iyisin kötü
Yorum
Claudia 06.06.2009 20:36:34

Önerilen Çeviri
...
Örnek
Liebe/vereehrte Ilkbahar, ich grüße Sie herzlich. Doch ich muss zugeben, dass meine Gedanken und Gefühle, die ich für Sie hege, verletzt sind. Sie haben mich enttäuscht. Ich hatte mich vor Monaten von dieser Seite/Plattform abgemeldet, doch als ich Sie dort zufällig traf war ich sehr beeindruckt; ich begann etwas für Sie zu empfinden und beschloss, mich auf der Seite wieder anzumelden - das hatte ich Ihnen alles erklärt. Es scheint, als hätten Sie mir das nicht geglaubt, vielleicht fanden Sie mi
Yorum
Elif 06.06.2009 22:42:15

Önerilen Çeviri
Fortsetzung
Örnek
...mich aber zu alt oder abstoßend, ich weiss es nicht, denn Sie haben mir in keiner Weise geantwortet. Man kann doch kurz antworten. (Rest unklar)
Yorum
Elif 06.06.2009 22:45:14

Önerilen Çeviri:
çğış...
Örnek:
çğış...
Yorum:
çğış...
Rumuz:
çğış...

No Sycscrapper

myDictionary.de'yi ana sayfanız yapın | Favorilerinize ekleyin | Bizi tavsiye edin