Header Close dialog
myDictionary.de No Leader

Türkçe-Almanca  İnternet Sözlüğü

HOŞGELDİNİZ
  ÇORBAYA TUZ
  TÜRKÇE ÇEVİRİ
  ALMANCA ÇEVİRİ
  SÖZLÜĞE GİT
  BİZİ TAVSİYE EDİN
  İLETİŞİM / KÜNYE
  SSS
  YASAL UYARI
  İSTATİSTİK

No Link Block 4

Deutsch DEUTSCH     Türkçe TÜRKÇE   Türkçe-Almanca-Sözlük   Türkçe-İngilizce-Sözlük  
DUYURU +++ Forum Büyüyor: Yakında devreye girecek yeni forum konu başlıklarıyla verdiğimiz hizmeti genişleteceğiz +++ ...Sevgi ve Selamlarımızla... myDictionary.de ekibi...

Gönül İşleri, SMS, Sohbet ...

Gönül İşleri başlığı altında yazılmış bir metin ve bu metne ilişkin bütün yanıtlar bu sayfada yer almaktadır. Formu kullanarak bu konuya ilişkin yeni bir cevap yazabilirsiniz.

Almanca Karşılığı Aranıyor
İçindekiler  |  Forum Girişi  

Tercümesi Aranan Kelime
ben artik bu sehirden ayriliyorum
Örnek
mutluluklarla dolup tssin yüregin artik bu sehirden ayriliyorum kollarina alsin seni sahte sevgilin ben artik bu sehirden ayriliyorum.
Yorum
artik olmasin icinde ne gam ne keder ne hüzünle yasa nede derbeder gününe gün kat askinlar beraber ben artik bu sehirde ayriliyorum.
sweety 01.05.2009 01:38:10

Önerilen Çeviri
---
Örnek
ister gecmise kalem cek isterse unut istersen kendini baska kollarda avut bir yildiz daha kayarsa bir dilek yine tut ben artik bu sehirde ayriliyorum.
Yorum
ich habe das als e-mail bekommen und komme mit mein bisschen wwas ich verstehe nicht grade weiter.würde mich echt freuen wenn mir einer hilft(übersetzt)!!danke
sweety 01.05.2009 01:43:18

Önerilen Çeviri:
çğış...
Örnek:
çğış...
Yorum:
çğış...
Rumuz:
çğış...

No Sycscrapper

myDictionary.de'yi ana sayfanız yapın | Favorilerinize ekleyin | Bizi tavsiye edin