Header Close dialog
myDictionary.de No Leader

Türkçe-Almanca  İnternet Sözlüğü

HOŞGELDİNİZ
  ÇORBAYA TUZ
  TÜRKÇE ÇEVİRİ
  ALMANCA ÇEVİRİ
  SÖZLÜĞE GİT
  BİZİ TAVSİYE EDİN
  İLETİŞİM / KÜNYE
  SSS
  YASAL UYARI
  İSTATİSTİK

No Link Block 4

Deutsch DEUTSCH     Türkçe TÜRKÇE   Türkçe-Almanca-Sözlük   Türkçe-İngilizce-Sözlük  
DUYURU +++ Forum Büyüyor: Yakında devreye girecek yeni forum konu başlıklarıyla verdiğimiz hizmeti genişleteceğiz +++ ...Sevgi ve Selamlarımızla... myDictionary.de ekibi...

Gönül İşleri, SMS, Sohbet ...

Bu sayfada, Gönül İşleri başlığı altında yazılmış bir kayıt ve bu kayda ilişkin bütün cevaplar yer almaktadır.

Almanca Karşılığı Aranıyor
Cevap Ver  |  İçindekiler  |  Forum Girişi  

Tercümesi Aranan Kelime
Ben simdi. SKY türk tv de. Berlini izliyorum. 1991 öncesi ve sonrasi. ilginc seyler
Örnek
olmus. Detayli bilgim yoktu.
Yorum
Hallo :-)), wäre einer nochmal so lieb und übersetzt? Danke :-)))
Selma 26.03.2011 22:42:39

Önerilen Çeviri
...v1...
Örnek
Ben simdi. SKY türk tv de. Berlini izliyorum....Ich schaue gerade auf SKY Türk eine Doku über Berlin an.
1991 öncesi ve sonrasi. ilginc seyler olmus...Vor 1991 und danach...
Detayli bilgim yoktu...Ich wusste nichts genaueres darüber...
Yorum
Mann....Und ich dachte die Wende war 1989 ;-))) falls er das meint....Sag mal, wie alt ist der 'Junge' eigentlich??
luna 27.03.2011 12:15:21

Önerilen Çeviri
Hallo luna, dank Dir für`s Übersetzen :-))), lass ihn doch gucken, kann ja der
Örnek
Bildung nicht schaden ... er ist 26. lg
Yorum
Selma 27.03.2011 12:55:19

Önerilen Çeviri
...stimmt...
Örnek
hab vorhin in der Eile unterschlagen...
...ilginç şeyler olmuş...interessante/spannende Dinge sind (damals) passiert
Yorum
...schaden kann es nicht - hoffe ich - zumal er es ja auch interessant findet - und er kann bzw. muss ja auch nichts darüber wissen...Ich hatte ihn älter geschätzt...Wohnst du in Berlin??...dass er sich Dokus (womöglich mit türkischer Synchro...brrr...) antut?...
luna 27.03.2011 13:32:04

Önerilen Çeviri
Ja, ich wohne in Berlin :-))). Warum hättest Du ihn älter geschätzt? Du bist richtig
Örnek
schlau, nicht wahr, luna (Kompliment ;-)))))). Ich mag, was Du schreibst. Ich habe dann immer so "aha"- Momente :-))))) Gebe mir dann auch immer Mühe -grins-. Kannst Du mir bitte noch meine Antwort übersetzen?
Yorum
Selma 27.03.2011 14:23:50

Önerilen Çeviri
...ja ja...
Örnek
...mit Honig fängt man Fliegen...aber ich sag brav danke...und freu mich...wenn mich schon niemand anderes lobt ;P ...

...aber ich könnte auch voller Ironie 'Yağcılar da inecek var' sagen... :))
Yorum
...Keine Ahnung warum ich ihn älter geschätzt hatte...wegen seiner Ausdrucksweise?...seinem Schreibstil?...reines Bauchgefühl......egal...
luna 27.03.2011 17:06:26

No Sycscrapper

myDictionary.de'yi ana sayfanız yapın | Favorilerinize ekleyin | Bizi tavsiye edin