|
|
|
 |
DUYURU |
|
|
|
|
Gönül İşleri, SMS, Sohbet ...
|
|
|
 |
|
 |
|
Bu sayfada, Gönül İşleri başlığı altında yazılmış bir kayıt ve bu kayda ilişkin bütün cevaplar yer almaktadır. |
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
|
Almanca Karşılığı Aranıyor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tercümesi Aranan Kelime |
Drama - Fortsetzung 2 |
Örnek |
ben bunları alamıyorum,sana bitane cep tlf getirim.ok.bende ok,derim.ama dengesiz olmanın anlamı yokki.gitmiş faruga msj çekmiş.faruk,diyorki oku,oku,msj bitmiyor.cengiz niye böyle yazıyor.cengiz niye böyle yapıyor,nedemek istiyor.onun niyeti farklımı.şimdi ben sana soruyorum ben.ben size farklımı,yaklaştım veya para,söz konusumu oldu. |
Yorum |
ben bunları alamıyorum,sana bitane cep tlf getirim.ok.bende ok,derim.ama dengesiz olmanın anlamı yokki.gitmiş faruga msj çekmiş.faruk,diyorki oku,oku,msj bitmiyor.cengiz niye böyle yazıyor.cengiz niye böyle yapıyor,nedemek istiyor.onun niyeti farklımı.şimdi ben sana soruyorum ben.ben size farklımı,yaklaştım veya para,söz konusumu oldu. |
ara |
10.12.2010 20:40:34 |
|
|
Önerilen Çeviri |
ach hier gehts ja weiter... |
Örnek |
sag doch liebes (von vorhin)
ich kann das alles nicht kaufen, ich könnte dir ein handy mitbringen. ich hätte dann o.k. gesagt, es ist nicht nötig unfreundlich zu werden. dann hast du dem faruk eine sms geschickt. faruk sagt, du liest und liest und die sms nimmt kein ende. warum schreibt cengiz sowas, warum macht er sowas, was will er damit sagen. will er etwas anderes?
jetzt frage ich dich.
hab ich mich euch/ihnen anders genähert oder war von geld die rede? |
Yorum |
|
no nick |
10.12.2010 21:15:48 |
|
|
|
|
|
|