Header Close dialog
myDictionary.de No Leader

Türkçe-Almanca  İnternet Sözlüğü

HOŞGELDİNİZ
  ÇORBAYA TUZ
  TÜRKÇE ÇEVİRİ
  ALMANCA ÇEVİRİ
  SÖZLÜĞE GİT
  BİZİ TAVSİYE EDİN
  İLETİŞİM / KÜNYE
  SSS
  YASAL UYARI
  İSTATİSTİK

No Link Block 4

Deutsch DEUTSCH     Türkçe TÜRKÇE   Türkçe-Almanca-Sözlük   Türkçe-İngilizce-Sözlük  
DUYURU +++ Forum Büyüyor: Yakında devreye girecek yeni forum konu başlıklarıyla verdiğimiz hizmeti genişleteceğiz +++ ...Sevgi ve Selamlarımızla... myDictionary.de ekibi...

Gönül İşleri, SMS, Sohbet ...

Bu sayfada, Gönül İşleri başlığı altında yazılmış bir kayıt ve bu kayda ilişkin bütün cevaplar yer almaktadır.

Almanca Karşılığı Aranıyor
Cevap Ver  |  İçindekiler  |  Forum Girişi  

Tercümesi Aranan Kelime
Auweia..Hilfe..mal wieder
Örnek
Aramizda böyle saka olur cünkü biz sevgili oldugumuzu biliyorum yoksa degilmi eger ben sana deger veriyorsam sende bana vermen lazim cünkü ben kimseye kolay seni seviyorum demem benim icin yas sorun olsaydi önce istemezdim.
Yorum
Mal wieder verstehe ich nur die Hälfte. Ist jemand so lieb und hilft mir ??? ;O) Lieben Dank wie immer vorab.
Krümel1 10.04.2010 07:57:54

Önerilen Çeviri
@krümel
Örnek
Zwischen uns kann ein Scherz passieren, weil ich es weiss, dass wir uns lieben. Oder nicht? Wenn ich dich schätze, sollst du auch mich schätzen, weil ich nicht es jemandem so einfach sage: "ich liebe dich", wenn die Altersunterschiedlichkeit für mich eine Problem gewesen wäre, hätte ich zuerst nicht gewollt.
Yorum
Bitte schön
brkn 10.04.2010 12:41:04

Önerilen Çeviri
An brkn
Örnek
Lieben Dank !!!!!!!!!!!!!!!!
Yorum
Krümel1 10.04.2010 12:43:33

No Sycscrapper

myDictionary.de'yi ana sayfanız yapın | Favorilerinize ekleyin | Bizi tavsiye edin