Header Close dialog
myDictionary.de No Leader

Türkçe-Almanca  İnternet Sözlüğü

HOŞGELDİNİZ
  ÇORBAYA TUZ
  TÜRKÇE ÇEVİRİ
  ALMANCA ÇEVİRİ
  SÖZLÜĞE GİT
  BİZİ TAVSİYE EDİN
  İLETİŞİM / KÜNYE
  SSS
  YASAL UYARI
  İSTATİSTİK

No Link Block 4

Deutsch DEUTSCH     Türkçe TÜRKÇE   Türkçe-Almanca-Sözlük   Türkçe-İngilizce-Sözlük  
DUYURU +++ Forum Büyüyor: Yakında devreye girecek yeni forum konu başlıklarıyla verdiğimiz hizmeti genişleteceğiz +++ ...Sevgi ve Selamlarımızla... myDictionary.de ekibi...

Gönül İşleri, SMS, Sohbet ...

Bu sayfada, Gönül İşleri başlığı altında yazılmış bir kayıt ve bu kayda ilişkin bütün cevaplar yer almaktadır.

Almanca Karşılığı Aranıyor
Cevap Ver  |  İçindekiler  |  Forum Girişi  

Tercümesi Aranan Kelime
von türkisch auf deutsch
Örnek
hallo an alle
könnt ihr mir bitte diesen schnitt ins deutsche übersezten,

ABD bulunan Harvard Üniversitesi tarafından yapılan bir araştırmada, “agresif, çabuk sinirlenen, hiç kimsenin ne düşündüğünü önemsemeyen ve hoşgörüsüz” insanların, evrim basamağında, sakin ve yardımsever insanlara göre daha yüksekte yer aldığı öne sürüldü. Harvard’lı bilim adamlarına göre, yardımseverlik veya paylaşma duyguları, “evrim olarak daha az gelişmiş insanlara” has duygular.
Yorum
kafes ( käfig ) 09.02.2010 15:26:26

Önerilen Çeviri
Harvard
Örnek
Nach einer Forschung an der Harvard Universität in den Vereinigten Staaten von Amerika wurde behauptet, dass die Menschen, die aggressiv, aufbrausend, untolerant sowie die Meinungen anderer Menschen nicht für wichtig halten, besäßen höhere Positionen in der Evolution- Stufe im Gegensatz zu denjenigen, die ruhig und hilfsbereit sind.
Yorum
Die Hilfsleistung und Austausch von Gefühlen seien nach Ansicht der Wissenschaftler aus Harvard typische Syndrome weniger entwickelten Menschen in der Evolution.
Adler 09.02.2010 17:56:14

Önerilen Çeviri
Harvard
Örnek
Yorum
Hatamı farkettim.Düzeltmek istiyorum. İlk paragrafta :
....dass die Menschen, die.................anderer Menschen nicht für wichtig halten, höhere ...........sind, besäßen.
-besäßen- cümlenin sonuna gelecekti.
Adler 09.02.2010 23:54:44

Önerilen Çeviri
Merhaba Adler...
Örnek
Çevirilerin çok güzel; her iki dili de çok güzel kullanabiliyorsun ! Tebrikler...
Yorum
selamlar...
nora 10.02.2010 14:52:57

Önerilen Çeviri
Sayın Nora !
Örnek
İltifatınızdan dolayı onur duydum. Çok teşekkür ederim. Ben de buradan Size en derin saygılarımı ve başarı dileklerimi iletiyorum.
Hoşçakalın !
Yorum
Adler 10.02.2010 16:23:08

Önerilen Çeviri
an Adler
Örnek
cevirin icin cok tesekkür ederim. :)
cok aradim nasil olucak diye, bi türlü olmadi, google übersetzer kelimeler icin cok iyi bir sayfa, ama satirlari cevir deyince, berecemiyor.
mfg
Yorum
kafes 10.02.2010 19:46:09

No Sycscrapper

myDictionary.de'yi ana sayfanız yapın | Favorilerinize ekleyin | Bizi tavsiye edin