|
|
|
 |
DUYURU |
|
|
|
|
Gönül İşleri, SMS, Sohbet ...
|
|
|
 |
|
 |
|
Bu sayfada, Gönül İşleri başlığı altında yazılmış bir kayıt ve bu kayda ilişkin bütün cevaplar yer almaktadır. |
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
|
Almanca Karşılığı Aranıyor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tercümesi Aranan Kelime |
von türkisch auf deutsch |
Örnek |
hallo an alle
könnt ihr mir bitte diesen schnitt ins deutsche übersezten,
ABD bulunan Harvard Üniversitesi tarafından yapılan bir araştırmada, “agresif, çabuk sinirlenen, hiç kimsenin ne düşündüğünü önemsemeyen ve hoşgörüsüz” insanların, evrim basamağında, sakin ve yardımsever insanlara göre daha yüksekte yer aldığı öne sürüldü. Harvard’lı bilim adamlarına göre, yardımseverlik veya paylaşma duyguları, “evrim olarak daha az gelişmiş insanlara” has duygular. |
Yorum |
|
kafes ( käfig ) |
09.02.2010 15:26:26 |
|
|
Önerilen Çeviri |
Harvard |
Örnek |
Nach einer Forschung an der Harvard Universität in den Vereinigten Staaten von Amerika wurde behauptet, dass die Menschen, die aggressiv, aufbrausend, untolerant sowie die Meinungen anderer Menschen nicht für wichtig halten, besäßen höhere Positionen in der Evolution- Stufe im Gegensatz zu denjenigen, die ruhig und hilfsbereit sind. |
Yorum |
Die Hilfsleistung und Austausch von Gefühlen seien nach Ansicht der Wissenschaftler aus Harvard typische Syndrome weniger entwickelten Menschen in der Evolution. |
Adler |
09.02.2010 17:56:14 |
|
|
Önerilen Çeviri |
Harvard |
Örnek |
|
Yorum |
Hatamı farkettim.Düzeltmek istiyorum. İlk paragrafta :
....dass die Menschen, die.................anderer Menschen nicht für wichtig halten, höhere ...........sind, besäßen.
-besäßen- cümlenin sonuna gelecekti. |
Adler |
09.02.2010 23:54:44 |
|
|
Önerilen Çeviri |
Merhaba Adler... |
Örnek |
Çevirilerin çok güzel; her iki dili de çok güzel kullanabiliyorsun ! Tebrikler... |
Yorum |
selamlar... |
nora |
10.02.2010 14:52:57 |
|
|
Önerilen Çeviri |
Sayın Nora ! |
Örnek |
İltifatınızdan dolayı onur duydum. Çok teşekkür ederim. Ben de buradan Size en derin saygılarımı ve başarı dileklerimi iletiyorum.
Hoşçakalın ! |
Yorum |
|
Adler |
10.02.2010 16:23:08 |
|
|
Önerilen Çeviri |
an Adler |
Örnek |
cevirin icin cok tesekkür ederim. :)
cok aradim nasil olucak diye, bi türlü olmadi, google übersetzer kelimeler icin cok iyi bir sayfa, ama satirlari cevir deyince, berecemiyor.
mfg |
Yorum |
|
kafes |
10.02.2010 19:46:09 |
|
|
|
|
|
|
|