Header Close dialog
myDictionary.de No Leader

Türkçe-Almanca  İnternet Sözlüğü

HOŞGELDİNİZ
  ÇORBAYA TUZ
  TÜRKÇE ÇEVİRİ
  ALMANCA ÇEVİRİ
  SÖZLÜĞE GİT
  BİZİ TAVSİYE EDİN
  İLETİŞİM / KÜNYE
  SSS
  YASAL UYARI
  İSTATİSTİK

No Link Block 4

Deutsch DEUTSCH     Türkçe TÜRKÇE   Türkçe-Almanca-Sözlük   Türkçe-İngilizce-Sözlük  
DUYURU +++ Forum Büyüyor: Yakında devreye girecek yeni forum konu başlıklarıyla verdiğimiz hizmeti genişleteceğiz +++ ...Sevgi ve Selamlarımızla... myDictionary.de ekibi...

Gönül İşleri, SMS, Sohbet ...

Bu sayfada, Gönül İşleri başlığı altında yazılmış bir kayıt ve bu kayda ilişkin bütün cevaplar yer almaktadır.

Almanca Karşılığı Aranıyor
Cevap Ver  |  İçindekiler  |  Forum Girişi  

Tercümesi Aranan Kelime
ist was längeres wäre mir aber sehr wichtig
Örnek
Merhaba askim . Bildiginiz, ben cok üzgünüm cünkü sen benimle degilsin. sonraki calisiyor. kadar seni gördügünüz gibi bir yil daha beklemek istemiyorum. seni özlüyorum. önce türkiye icin calismaya baslayacak gelip her seyi denemek istiyorum. ben internet sizi görmek
Yorum
istiyorum. seninle konusmak hakkinda. lüften ! sen sonunda mümkün yapabilirsiniz ? seni seniorum. sen de beni seviorsun askim. iyi geceler.

Ergibt das sinn ????
sad woman 25.01.2010 20:16:55

Önerilen Çeviri
lang aber lieb
Örnek
kann es sein das er manchmal in der dritten person über sich schreibt???
Yorum
hallo mein schatz. wie du weißt bin ich traurig, da ich nicht mit dir sein kann. bzw. du nicht bei mir sein kannst. mehr noch ich arbeite (sonraki calisiyor=is nur ne vermutung)ich möchte noch ein jahr warten.ich vermisse dich. er / sie möchte erst einmal für / in die / der türkei arbeiten, er / sie möchte erst einmal alles ausprobieren. ich möchte euch über das internet sehen, ich möchte mit dir sprechen. kannst du das einrichten? ich liebe dich, du liebst mich auch schatz. gute nacht
habinet 25.01.2010 20:53:22

No Sycscrapper

myDictionary.de'yi ana sayfanız yapın | Favorilerinize ekleyin | Bizi tavsiye edin